Vi er klar til at byde dig velkommen. Book et værelse nu.

 

Forhaven er altid åben

Velkommen i Koppes Mølle.

Med venlig hilsen

Karen Hald vært og friluftsvejler

Beskrivelse

Bed and Breakfast i Vidkær ådal mellem Halkær Bredning og De Himmerlandske Heder.

Koppes Mølle B&B er et bæredygtigt og atmosfærefyldt B&B med ro og charme i et kreativt og naturligt miljø. Anbefales af naturelskere, lystfiskere, fugleinteresserede, cykel- og vandre-turister.

Koppes Mølle B&B ligger midt i den skønne natur, en naturskabt smeltevandsdal ved Vidkær Å, tæt på De Himmerlandske Heder.

I disse Coronatider er der ekstra fokus på rengøring med hyppig afspritning, og vi følger de til enhver tid gældende anvisninger.

I finder os ved Margueritruten, tæt på Hærvejen og ved mange flotte cykelruter. Området tiltrækker naturelskere, cykelturister og golfentusiaster.

Koppes Mølle B&B gør meget for at være bæredygtigt.

Elbiler er meget velkomne – oplad bilen mens du sover. Fra maj 2021 tilbydes opladning af elbiler og plugin hybrid.

Haven og naturen dyrkes økologisk, sengetøjet lufttørres, morgenbrødet er hjemmebagt og økologisk, og der produceres egen strøm fra et solcelleanlæg.

Nyt i august 2021.

Naturnær overnatning i orangeri. Vi bygger handicapvenligt, og gæsterne kan varme sig ved brændekomfuret som i gamle dage. I det nye grønne orangeri har du eget handicapvenligt toilet og bad, her opvarmes vandet af solvarme.

I slutningen af august 2021 vil det også være muligt at overnatte i et særligt Shelter.

Vi tilbyder overnatning i tre værelser:

2 dobbeltværelser (mulighed for en ekstra opredning) på 1. sal   

I stueetagen er der et køligt værelse med to enkeltsenge.

Der er fælles toilet/badeværelse til værelserne. Sengene er redt, og der er friske luftstørrede håndklæder.

Morgenmad kan tilkøbes alle dage. Morgenbrødet er altid hjemmebagt og økologisk. Incl. smør-selv-madpakke. Morgenmaden serveres i glashuset eller på en bakke til værelset. Der er en spiseplads på værelset.

Tekøkken med køleskab, kaffemaskine, elkedel og mikroovn. Har I brug for let aftensmad, kan I købe frosne økologiske retter til mikroovnen. I glashuset er der mulighed for at nyde et måltid, hygge med spil eller kigge op i himlen.

Haven er åben for gæsterne, og her findes også en grillplads. Cykelparkering og cykeludlejning. Mulighed for at deltage i lokale vandreture. 

Ved forudgående aftale er der mulighed for at have sin hund med.